Könyvelés

Az átgondolt vezetői döntések meghozatalához és az adókötelezettség teljesítéséhez elengedhetetlen a vállalkozás számviteli rendszerének kialakítása és folyamatos, pontos működtetése. Mi ehhez nyújtunk Önnek segítséget.

Tovább

Bérszámfejtés

Levesszük a válláról a munkavállalók fizetéseinek számfejtését, a járulékbevallások és egyéb adatszolgáltatások, bejelentések NAV részére történő megküldését, aminek segítségével Ön az üzleti folyamatira tud koncentrálni.

Tovább

Adótanácsadás és adótervezés

A magyar adószabályozás többszintű, szerteágazó, folyamatosan változó rendszert alkot. A változásokat folyamatosan nyomon követjük, aminek eredményeképpen naprakész tudással rendelkezünk. Tanácsainkkal segítjük Önt, hogy ezen bonyolult renszerben a vállalkozása számára legkedvezőbb megoldást tudja választani.

Tovább

Üzleti tervezés és elemzés

Amennyiben vállalkozását fenntartható módon nyereségesen kívánja üzemeltetni, elengedhetetlen a jövőre vonatkozó üzleti terv készítése, mely egyúttal alapot nyújt a rövid-, közép- és hosszútávú stratégia kialakítására is. Annak érdekében, hogy a jövőre vonatkozó stratégiai döntéseit meghozza szükséges tisztában lennie vállalkozása jelenlegi helyzetével. Pénzügyi kimutatásaink segítségével átfogó képet kap társasága aktuális jövedelemtermelő képességéről és pénzügyi helyzetéről.

Tovább

Üzletviteli tanácsadás

A szolgáltatásunk eredményeként létrejött optimalizált folyamatok alapvetően javítják az Ön eredményességét, mivel az elvárt eredményeket, a megbízható módon, a szükséges legkevesebb erőforrás felhasználásával érhetik el. A megújított folyamatoknak köszönhetően javul a versenyképesség, az új informatikai rendszerek bevezetése egyszerűbbé válik, és összhangjuk, konzisztenciájuk is biztosítható.

Tovább

Fókuszban az Ön igényei.

Elérhetőségek

Cím: 3300 Eger, Koszorú utca 7.

Telefon: (+36) 30 483 1292

Email: info@trimentorteam.hu

Kövessen minket